iPhone 14 nu a fost lansat, însă deja apar detalii despre cum va fi iPhone 15

decembrie 22 12:17 2021

Stire IT din Comunicatii: iPhone 14 nu a fost lansat, însă deja apar detalii despre cum va fi iPhone 15

Încă nu suntem siguri ce ne va rezerva iPhone 14, următoarea serie a celor de la Apple, dar conform analistului Ming-Chi Kuo, se pare că detaliile despre iPhone 15 încep deja să apară.

Potrivit unei note a analistului, se pare că iPhone 15 este de așteptat să utilizeze un design de cameră cu lentile pliabile, cunoscut și sub numele de cameră periscop. Camerele tradiționale se bazează pe lumina transmisă către un senzor, dar o cameră periscop se bazează în continuare pe lumină, dar în loc să fie transmisă direct către senzor, aceasta este trecută mai întâi printr-o prismă.

Principalul motiv pentru care smartphone-urile ar folosi un sistem de cameră periscop este că dispozitivele actuale sunt foarte subțiri, spre deosebire de o cameră tradițională în care obiectivul și corpul sunt destul de mari și nu este nevoie de un sistem de periscop pentru a trimite lumina printr-o prismă, deoarece există suficient spațiu. Dar, deoarece smartphone-urile au un spațiu redus, un sistem periscop este în esență o soluție.

În cele din urmă, se spune că acest lucru permite capacități de zoom mult mai mari, care nu se bazează pe zoom digital. Capacitățile de zoom de la Apple pentru iPhone nu sunt chiar cele mai bune în acest moment, dar un sistem de periscop ar putea permite companiei să rezolve acest lucru.

The post iPhone 14 nu a fost lansat, însă deja apar detalii despre cum va fi iPhone 15 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.