Gala Connect 2021: Care este cel mai bun brand de laptopuri din 2021


decembrie 03 13:26 2021

Stire IT din Comunicatii: Gala Connect 2021: Care este cel mai bun brand de laptopuri din 2021

Anul 2021 a adus cu el o mulțime de noutăți pe piața laptop-urilor, una dintre categoriile de produse tech care au beneficiat cel mai mult de pe urma pandemiei. Producători ca Asus, Huawei, Apple, Lenovo, HP și mulți alții s-au întrecut în modele care mai de care mai atrăgătoare pentru utilizatori.

Fie că vorbim de modele de gaming, de business, ultrabook-uri sau laptop-uri pentru productivitate, giganții din acest sector au venit cu diferite încercări de a atrage atenția utilizatorilor și de a le oferi ceea ce au nevoie. Apple a încheiat puternic anul cu noile dispozitive cu procesoare proprietare extrem de puternice, însă competiția pentru gigantul din Cupertino a fost acerbă.

Astfel, premiul pentru cel mai bun brand de laptopuri din 2021 a fost disputat între ASUS, Acer, Dell, Lenovo, Apple, Huawei, LG, MSI și HP, toate oferind o gamă variată de laptop-uri în anul ce stă să se încheie.

Învingătorul la această categorie a fost însă ASUS, ale cărui modele de gaming, precum seria ROG Zephyrus, sau ultrabook-urile din gama ZenBook și modelele de business ExpertBook i-au oferit un portofoliu variat și foarte apreciat de juriul galei Connect 2021. Așadar, ASUS a fost încoronat drept cel mai bun brand de laptopuri din 2021.

The post Gala Connect 2021: Care este cel mai bun brand de laptopuri din 2021 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.