Elon Musk: „Tesla va accepta plata cu dogecoin”


decembrie 16 12:07 2021

Stire IT din Comunicatii: Elon Musk: „Tesla va accepta plata cu dogecoin”

La începutul acestui an, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a spus că Tesla va începe să accepte bitcoin ca plată pentru mașinile sale. Cu toate acestea, câteva luni mai târziu, compania s-a răzgândit și Musk a sugerat ulterior că impactul asupra mediului a fost motivul pentru acest lucru. El a scris pe Twitter că va începe să o accepte din nou odată ce minerii vor începe să folosească mai multă energie curată.

Acum se pare că Tesla acceptă încă o dată plata în criptomonede, dar nu bitcoin, ci dogecoin. Dogecoin este un alt coin care a fost creat inițial ca meme/glumă, dar și-a menținut cumva relevanța ani mai târziu. Acest lucru se datorează, probabil, faptului că Musk a scris în mod constant pe Twitter despre asta, ceea ce ar fi făcut ca interesul pentru criptomonedă să crească exponențial.

Cu toate acestea, nu veți putea cumpăra încă un automobil Tesla cu dogecoin. Potrivit tweet-ului lui Musk, dogecoin-ul va fi acceptat ca plată, dar numai pentru anumite mărfuri, adică pălării sau tricouri sau orice produs pe care Tesla îl vinde. Tweet-ul lui Musk a făcut, de asemenea, ca valoarea dogecoinului să crească vertiginos cu până la 30%. Rămâne de văzut dacă se va menține sau nu, dar aceasta este natura volatilă a criptomonedei.

Ceea ce este interesant este că Musk pare să fie un mare susținător al dogecoin-ului. Un interviu recent din Time Magazine a dezvăluit că CEO-ul Tesla consideră că dogecoinul este o criptomonedă mai bună pentru a face tranzacții față de bitcoin, care pentru el este mai mult un depozit de valoare decât ceva cu care ai cumpăra, vinde sau tranzacționa.

The post Elon Musk: „Tesla va accepta plata cu dogecoin” appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.