Care va fi principalul upgrade al lui iPhone 14 Pro


decembrie 28 13:15 2021

Stire IT din Comunicatii: Care va fi principalul upgrade al lui iPhone 14 Pro

În comparație cu telefoanele Android, iPhone-urile au mai puțină memorie RAM. De fapt, seria iPhone 13 Pro are 6 GB de RAM, care este de fapt cea mai mare capacitate pe care Apple a montat-o pe vreun iPhone până în prezent, însă se pare că totul se va schimba odată cu seria iPhone 14 Pro, terminal ce va fi disponibil cu 8 GB de RAM.

Potrivit analistului Jeff Pu de la Haitong International Securities, Apple ar putea echipa iPhone 14 Pro și Pro Max cu 8 GB de RAM. Nu există nicio mențiune despre iPhone 14s, mai mic, așa că este posibil ca Apple fie să meargă tot pe cei 4 GB de RAM pe care îi are iPhone 13, fie să implementeze până la 6 GB pentru a-l pune la egalitate cu iPhone 13 Pro.

Acum, 8 GB de RAM este destul de puțin atunci când te uiți la telefoanele Android, dintre care multe încep să se laude cu până la 12 GB de RAM. Cu toate acestea, în apărarea Apple, compania controlează hardware-ul și software-ul iPhone-urilor sale, ceea ce înseamnă că, deși vine cu 8 GB de RAM, nu va fi o problemă, deoarece își optimizează constant software-ul.

Acestea fiind spuse, Apple a crescut memoria RAM din iPad Pro la începutul acestui an cu până la 16 GB, așa că nu suntem siguri de ce iPhone-ul nu ar fi tratat la fel. 

The post Care va fi principalul upgrade al lui iPhone 14 Pro appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.