Zvonurile spun că PlayStation 5 nu va depăși recordul de vânzări din primul an al PS4

noiembrie 12 07:58 2021

Stire IT din Comunicatii: Zvonurile spun că PlayStation 5 nu va depăși recordul de vânzări din primul an al PS4

Este posibil ca PlayStation 5 de la Sony să nu poată depăși recordul de vânzări din primul an al PS4 din cauza lipsei continue de componente și stoc, potrivit Bloomberg. Compania și-a redus estimarea anterioară de producție de la 16 milioane la 15 milioane, punând în pericol ținta de 14,8 milioane de vânzări PS5 până în martie, dacă raportul este corect.

Se presupune că Sony are probleme nu doar cu aprovizionarea cu piese, ci și cu logistica de transport, potrivit surselor Bloomberg. Situația a afectat si alți producători de console precum Nintendo și chiar a afectat lansarea unei console complet noi, Valve’s Steam Deck – prelungind data pana in 2022.

Martie este încă departe, așa că Sony ar putea încă să atingă obiectivul record de vânzări. Având în vedere că sărbătorile sunt foarte aproape, acest anunț poate pica rău pentru mulți dintre noi, mai ales dacă aveam în vedere achiziționarea unei console.

The post Zvonurile spun că PlayStation 5 nu va depăși recordul de vânzări din primul an al PS4 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.