Winamp este gata de o revenire spectaculoasă. Aplicația preferată a generației ’90 vine cu o nouă înfățișare


noiembrie 24 10:43 2021

Stire IT din Comunicatii: Winamp este gata de o revenire spectaculoasă. Aplicația preferată a generației ’90 vine cu o nouă înfățișare

Cu mult timp înaintea de apariția serviciilor de streaming de muzică, dacă ai fi vrut să asculti muzică pe PC, ar fi trebuit să o descarci sau să o extragi dintr-o sursă audio, precum un CD. În plus, la acea vreme era nevoie și de un player muzical, iar pe atunci Winamp era foarte cunoscut și folosit.

În zilele noastre, cu noi platforme precum iTunes și serviciile de streaming, nevoia unui player media este inexistentă. Cu toate acestea, se pare că Winamp este pregătit să revină, conform unui anunț al AudioValley, proprietarul și compania-mamă WinAmp, caută să-l readucă în prim plan.

Cu toate astea, dacă te gândeai că s-ar putea să vezi playerul media reînviat în forma sa originală, s-ar putea să nu fie cazul. Conform descrierii de pe site-ul lor: „Construim Winamp pentru următoarea generație. Nu doar actualizat, ci complet reorganizat”.

„Noul Winamp te conectează la muzica ta oriunde te-ai afla. Te apropie de artiștii pe care îi iubești. Poți găsi podcasturile și posturile de radio muzicale preferate.” În orice caz, se pare că AudioValley ar putea să relanseze Winamp ca platformă de streaming și să folosească brandul pentru a atrage atenția.

The post Winamp este gata de o revenire spectaculoasă. Aplicația preferată a generației ’90 vine cu o nouă înfățișare appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.