Următorul telefon pliabil Huawei va avea o balama de generație nouă


noiembrie 30 08:30 2021

Stire IT din Comunicatii: Următorul telefon pliabil Huawei va avea o balama de generație nouă

Conform unor surse de la Zhaoli Technology, o companie producătoare de componente hardware pentru smartphone-uri, se sugerează că următporul telefon pliabil al chinezilor de la Huawei va avea un design pentru balama de generație nouă. Compania a lucrat la o nouă balama de ceva vreme și a comunicat că un producător este gata să lanseze un telefon cu balamaua sus menționată.

În ciuda faptului că nu au specificat direct un nume, cel mai probabil este că Huawei să fie producătorul în cauză. Noua balama folosește mai puține piese și este considerabil mai simplă din punct de vedere hardware, ceea ce poate îmbunătăți atât prețul cât și fiabilitatea.

Următorul smartphone pliabil Huawei este probabil un telefon cu clapetă de genul Z Flip 3 sau Motorola Razr. Va fi mic atunci când este pliat, cu diverse culori. Postarea Weibo include câteva randări ale dispozitivului, dar nu putem confirma ca oricare dintre acestea  este legitimă.

The post Următorul telefon pliabil Huawei va avea o balama de generație nouă appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.