LIVE Gala Premiilor Connect 2021. Aici vezi care sunt marii câștigători


noiembrie 25 11:26 2021

Stire IT din Comunicatii: LIVE Gala Premiilor Connect 2021. Aici vezi care sunt marii câștigători

Astăzi, 25 noiembrie, de la ora 11:30, Gala Premiilor Connect va putea fi urmărită live, chiar aici, sau pe pagina de Facebook connect Romania. Evenimentul are rolul de a celebra cele mai mari reușite ale producătorilor industriei de tech, cele mai bune produse lansate în ultimul an și nu numai. Lista completă a nominalizaților poate fi văzută aici, iar printre categorii se numără și „Cel mai bun smartphone high end”, „Operatorul anului” sau „Cel mai bun ultrabook”.

Connect aniversează în acest an 20 de ani de activitate pe piața din România, iar celebrarea celor mai mari realizări pe plan tehnologic din 2021 pare un mod excelent pentru a sărbători acest lucru. Câștigătorii au fost votați de un juriu format din membri ai presei de tech din România, oameni care au avut contact cu produsele nominalizate și au reușit să își formeze opinii pertinente cu privire la acestea.

LIVE GALA PREMIILOR CONNECT 2021

The post LIVE Gala Premiilor Connect 2021. Aici vezi care sunt marii câștigători appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.