Apple lucrează la o dronă pentru pasionații de video


noiembrie 12 08:19 2021

Stire IT din Comunicatii: Apple lucrează la o dronă pentru pasionații de video

O cerere de brevet publicată luna trecută a sugerat că o dronă Apple ar putea fi în lucru. Alte două cereri de brevet legate de drone au ieșit la iveală astăzi, cu dosarele originale sugerând o anumită încercare din partea Apple de a păstra secretul lucrării.

Fiind o companie americană, Apple se adresează de obicei la US Patent & Trademark Office (USPTO), așa că aici este locul în care majoritatea oamenilor caută indicii. Cererile de brevet făcute în alte țări sunt mai greu de identificat. Patently Apple notează că compania dinCupertino a depus inițial ambele cereri de brevet pentru drone Apple în Singapore.

Apple a depus inițial în Singapore cu numărul 10202004252X în mai 2020 pentru a păstra secretul proiectului. O a doua cerere de brevet pentru dronă a fost depusă inițial și în Singapore sub numărul 10202002204W. Cu toate acestea, ambele au fost acum depuse și în SUA.

Apple brevetează o mulțime de lucruri care nu ajung niciodată pe piață. Cu toate acestea, dronele ar părea o categorie de produse destul de logică pentru Apple cel puțin de explorat, având în vedere că fotografia și videografia sunt deja domenii cheie de interes pentru iPhone și Mac.

The post Apple lucrează la o dronă pentru pasionații de video appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.