Apple e îngăduitoare și îți va permite să-ți repari singur iPhone-ul


noiembrie 19 10:47 2021

Stire IT din Comunicatii: Apple e îngăduitoare și îți va permite să-ți repari singur iPhone-ul

Apple a fost criticată în trecut că împiedică dreptul clientilor si utilizatorilor de a repara produsele ei înșiși sau prin magazine terțe și să utilizeze componente și instrumente autentice.

De exemplu, s-a descoperit recent că încercarea de a înlocui afișajul iPhone 13 printr-un magazin de reparații neautorizat ar strica Face ID, dar având în vedere cât de scumpe  sunt reparațiile in magazinele si service-urile oficiale, unii clienți ar putea să nu vrea să plătească atatia bani.

Se pare că Apple și-a ascultat clienții, deoarece compania a anunțat oficial un nou program numit Self Service Repair. Aceasta va veni sub forma unui magazin online special care va oferi utilizatorilor acces la peste 200 de piese și instrumente originale si îi vor ajuta să-și repare propriile dispozitive.

Acest lucru va începe cu modelele iPhone 12 și iPhone 13, dar este de așteptat să se extindă în cele din urmă la mai multe dispozitive precum computerele Mac de la Apple în viitor. Potrivit directorului operațional Apple, Jeff Williams, „Crearea unui acces mai mare la piesele originale Apple oferă clienților noștri și mai multe opțiuni dacă este nevoie de o reparație.

În ultimii trei ani, Apple aproape a dublat numărul de locații de service cu acces la piese si instrumente originale Apple, iar acum oferim o opțiune pentru cei care doresc să-și facă singuri reparațiile.”

„Repararea self service este destinată tehnicienilor individuali cu cunoștințele și experiența de a repara dispozitive electronice. Pentru marea majoritate a clienților, vizitarea unui furnizor profesionist de reparații cu tehnicieni certificați care folosesc piese originale Apple este cea mai sigură și mai fiabilă modalitate de a obține o reparație.”

The post Apple e îngăduitoare și îți va permite să-ți repari singur iPhone-ul appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.