iPhone 13: De ce să amâni upgrade-ul până la lansarea iPhone 14


octombrie 12 11:48 2021

Stire IT din Comunicatii: iPhone 13: De ce să amâni upgrade-ul până la lansarea iPhone 14

Când Apple a lansat iPhone 13, compania a păstrat designul cu „breton”, însă unul de dimensiuni mai mici. Cu toate acestea, pentru unii utilizatori diferențele de design încă nu sunt suficient de mari, motiv pentru care, dacă vă te gândeai să faci upgrade, poate vei rezista, totuși, până la iPhone 14, care va fi lansat anul viitor.

Conform unei postări pe Weibo a Digital Chat Station, un cunoscut leaker, Apple a început să testeze un nou display de 120Hz cu un decupaj perforat pentru camera frontală. Acesta ar fi un design pe care multe alte telefoane Android l-au adoptat în trecut pentru a încerca să reducă bretonul, deci nu este un design complet nou.

Această afirmație pare să o confirme pe o alta a analistului Ming-Chi Kuo, care a declarat că pentru iPhone 14, Apple ar putea adopta decupajul. Mark Gurman de la Bloomberg sugerase, de asemenea, că pentru iPhone 14, Apple ar putea merge cu un design complet nou, astfel încât un iPhone fără notch pare o posibilitate.

iPhone 13 este un upgrade față de predecesorul său, dar, în afară de actualizările obișnuite legate de performanță, nu există mari diferențe. Pentru cei care se gândesc să facă un upgrade, dacă mai pot aștepta încă un an, poate iPhone 14 ar putea fi un smartphone mai potrivit.

The post iPhone 13: De ce să amâni upgrade-ul până la lansarea iPhone 14 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.