Cum a reușit un american să-și recupereze cu ajutorul telefonului mașina furată


octombrie 20 11:58 2021

Stire IT din Comunicatii: Cum a reușit un american să-și recupereze cu ajutorul telefonului mașina furată

Deși a fost creat inițial pentru a ajuta oamenii să găsească o geantă sau un set de chei pierdute, Apple AirTag a devenit rapid un accesoriu care îi ajută pe oameni să-și găsească vehiculele furate și nu numai. Au ajuns in atenția publicului câteva povești despre AirTag, device care a ajutat la depistarea scuterelor și motocicletelor furate și acum se pare că ar putea găsi chiar și mașinile furate.

Conform unei povești împărtășite pe Reddit, un bărbat a reușit să-și găsească mașina furată datorită utilizării AirTag împreună cu un iPhone. Acesta povestește cum s-a trezit dimineața devreme pentru a descoperi că mașina i-a fost furată, existând însă un dispozitiv AirTag în interiorul acesteia.

„Așa că am bifat în aplicație că AirTag-ul a fost pierdut. Ultima locație a device-ului a fost casa mea la 22:17 seara precedentă, așa că am știut că mașina mea a fost furată în ultimele 5 ore. Mai puțin de 10 minute mai târziu, am primit o notificare că mașina mea a fost găsită în Northlake, o suburbie din Chicago, la aproximativ o jumătate de oră de mine. Stătea într-o parcare Walmart”.

Cu toate acestea, la sosirea la parcare, se pare că hoțul a abandonat AirTag-ul, ceea ce înseamnă că parcarea Walmart a fost ultima locație cunoscută a mașinii. Proprietarul era pe punctul de a pleca acasă când hoțul a decis să se întoarcă. Proprietarul mașinii a chemat apoi din nou poliția care a sosit prompt și l-a arestat pe hoțul de mașini.

The post Cum a reușit un american să-și recupereze cu ajutorul telefonului mașina furată appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.