Razer Huntsman V2, anunțată oficial. Preț și specificații pentru una dintre cele mai căutate tastaturi de gaming


septembrie 17 17:37 2021

Stire IT din Comunicatii: Razer Huntsman V2, anunțată oficial. Preț și specificații pentru una dintre cele mai căutate tastaturi de gaming

Razer a anunțat noua gamă Razer Huntsman V2, care vine cu o serie de îmbunătățiri prontre care se numără a doua generație de Razer Optical Switches, tehnologia Razer 8k HyperPolling și capacele de taste Doubleshot PBT, dar și acustica îmbunătățită la cererea jucătorilor și a comunității.

De la lansarea sa în 2018, gama de tastaturi Huntsman a devenit din ce în ce mai populară până în punctul în care a ajuns cea mai vândută tastatură din S.U.A. Noua gamă Huntsman V2 mai beneficiază de îmbunătățiri concentrate pe trăsăturile fundamentale ale oricărei tastaturi de gaming: performanță, experiență de utilizare și acustică.

Razer Huntsman V2: A doua generație de switch-uri optice

Noul Huntsman V2 încorporează a doua generație de Razer Linear Optical Switches, care au fost perfecționate și ajustate pe baza feedback-ului venit din partea jucătorilor și a utilizatorilor. Cea mai importantă noutate este adăugarea unui amortizor de sunet din silicon, care reduce nivelul de zgomot produs de acționarea completă a tastelor, îmbunătățind experiența de folosire. De asemenea, switch-urile și stabilizatorii sunt lubrifiați mai bine, pentru a reduce nivelul de zgomot și a oferi o experiență de tastare mai plăcută.

A doua generație de Razer Linear Optical Switches utilizează un fascicul de lumină infraroșie pentru a activa semnalul switch-ului, eliminând astfel întârzierea de debounce (debounce delay), acel tip de întârziere predefinită, ce este utilizată în cazul switch-urilor mecanice tradiționale, pentru ca tastatura să aibă timp să se asigure că semnalul reprezintă într-adevăr o apăsare de tastă.

Fără acest debounce delay, a doua generație de Razer Linear Optical Switches profită de tehnologia Razer HyperPolling, depășind polling rate-ul de 1000Hz al tastaturilor standard și atingând o valoare de 8000Hz. Combinarea acestor două tehnologii rapide îi oferă tastaturii Huntsman V2 o latență aproape de zero.

Razer Huntsman V2: Îmbunătățiri

Noul Huntsman V2 a fost îmbunătățit și la alte capitole. Capacele de taste Doubleshot PBT sunt dotări standard în cazul Huntsman V2. Procesul de injecție în doi pași, ce este utilizat la crearea acestor taste, asigură simboluri ce nu se deteriorează nici după sute de ore de utilizare. De asemenea, tastele au un finisaj texturat ce permite o mai bună aderență a degetului.

Pentru a îmbunătăți acustica, au fost implementate o serie de caracteristici de amortizare a sunetului produs în întreaga structură a tastaturii, pentru a absorbi efectele acționării complete a tastelor. Partea superioară confecționată din aluminiu mat asigură rigiditatea tastaturii, cu o deformare minimă, în timp ce suportul ergonomic de încheieturi se potrivește în partea frontală a tastaturii.

Tastatura Huntsman V2 este echipată cu o rotiță digitală multifuncțională cu patru butoane media dedicate, personalizabile, oferind un plus funcționalității dincolo de scenariile de gaming. Complet programabile prin Razer Synapse 3, Huntsman V2 dispune și de șapte scheme de iluminare Razer Chroma, cu o selecție de 16,8 milioane de culori. Memoria hibrid încorporată poate fi folosită pentru a salva setări, comenzi macro și scheme de iluminare, pentru a fi accesibile de oriunde și oricând, chiar și fără acces la spațiul de stocare din cloud.

Razer Huntsman V2: Huntsman V2 Tenkeyless

Cu această ocazie a fost anunțată și tastatura Huntsman V2 Tenkeyless, fratele mai mic și mai ușor al Huntsman V2. Având multe dintre caracteristicile Huntsman V2, Huntsman V2 Tenkeyless renunță la partea numerică, la rotița digitală și la tastele media în favoarea portabilității. Nu lipsesc însă inovațiile aduse de Huntsman V2, precum a doua generație de Razer Linear Optical Switches, tehnologia Razer HyperPolling pentru un polling rate real de până la 8000Hz, tastele Doubleshot PBT, caracteristicile de amortizare a sunetului și suportul ergonomic de încheieturi.

Huntsman V2 Tenkeyless dispune și de un cablu USB-C detașabil pentru a ușura  transportul și este compatibilă cu Razer Synapse 3 pentru a beneficia de opțiunile de personalizare folosind cele 16,8 milioane de culori și soluția de stocare hibridă încorporată pentru comenzile macro și setări.

DESPRE RAZER HUNTSMAN V2

 • Switch-uri optice Razer
 • Durată de folosire de până la 100 milioane de acționări
 • Tehnologie Razer HyperPolling cu un polling rate de până la 8000 Hz
 • Rotiță digitală cu mai multe funcții și patru taste media
 • Iluminare Razer Chroma RGB personalizabilă cu peste 16,8 milioane de opțiuni de culoare
 • Taste Razer Doubleshot PBT  
 • Suport de încheieturi din piele artificială, cu efect de pluș 
 • Sistem de stocare hibrid încorporat –până la 5 profiluri 
 • Taste complet programabile cu înregistrare în timp real a comenzilor macro
 • Tehnologie N-key roll-over cu anti-ghosting 
 • Mod de funcționare de Gaming
 • Cablu USB-C împletit
 • Suprafață de aluminiu mat

DESPRE RAZER HUNTSMAN V2 TKL

 • Switch-uri optice Razer™ garantate până la 100 milioane de acționări
 • Tehnologie Razer™ HyperPolling cu un polling rate de până la 8000 Hz
 • Iluminare Razer Chroma™ RGB personalizabilă cu peste 16,8 milioane de opțiuni de culoare
 • Taste Razer Doubleshot PBT  
 • Suport de încheieturi din piele artificială, cu efect de pluș 
 • Sistem de stocare hibrid încorporat –până la 5 profiluri 
 • Taste complet programabile cu înregistrare în timp real a comenzilor macro
 • Tehnologie N-key roll-over cu anti-ghosting 
 • Mod de funcționare de Gaming
 • Cablu USB-C împletit și detașabil
 • Suprafață de aluminiu mat

Razer Huntsman V2 și Razer Huntsman V2 TKL: PREȚ și DISPONIBILITATE

 • Razer Huntsman V2:

199,99 Euro – cu switch-uri Clicky Purple

209,99 Euro – cu switch-uri Linear Red

 • Razer Huntsman V2 Tenkeyless:

159,99 Euro –  cu switch-uri Clicky Purple

169,99 Euro – cu switch-uri Linear Red

The post Razer Huntsman V2, anunțată oficial. Preț și specificații pentru una dintre cele mai căutate tastaturi de gaming appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.