Permisul de conducere poate fi acum încărcat în Apple Wallet în SUA. Ce state îl acceptă


septembrie 06 11:44 2021

Stire IT din Comunicatii: Permisul de conducere poate fi acum încărcat în Apple Wallet în SUA. Ce state îl acceptă

În iunie, în timpul WWDC 2021, Apple a anunțat că utilizatorii Apple Wallet își vor putea încărca permisul de conducere în aplicație. Acest lucru înseamnă că, dacă nu vrei să iei cu tine versiunea fizică, poți pur și simplu să îl introduci în Apple Wallet și să îl arăți direct de pe telefon, atunci când este nevoie.

Cu toate acestea, există o problemă, deoarece nu toate statele americane ar putea permite utilizatorilor să utilizeze versiuni digitale ale permisului de conducere. Potrivit Apple, Arizona și Georgia vor fi primele care o vor accepta. Acestea vor fi urmate de alte state precum Connecticut, Iowa, Kentucky, Maryland, Oklahoma și Utah.

Lista statelor participante este, desigur, scurtă pentru moment, dar ne așteptăm ca în timp să se extindă. Apple mai indică și faptul că unele puncte de verificare din aeroporturi și benzi dedicate vor fi primele locații în care permisul de conducere digital va putea fi folosit. 

În Europa, există câteva țări în care permisul digital este acceptat, având aplicații dedicate și bine securizate. Câteva dintre acestea sunt Norvegia și Finlanda, dar și Marea Britanie, care a lansat în octombrie 2019 un serviciu online cu ajutorul căruia șoferii pot obține informațiile permisului de conducere în format digital.

The post Permisul de conducere poate fi acum încărcat în Apple Wallet în SUA. Ce state îl acceptă appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.