Oppo lansează o ediție limitată a lui Find X3 Pro, în colaborare cu Kodak


septembrie 13 14:51 2021

Stire IT din Comunicatii: Oppo lansează o ediție limitată a lui Find X3 Pro, în colaborare cu Kodak

Oppo și Kodak lucrează la crearea unui nou telefon flagship al companiei chineze, cu camere duale de 50MP, conform unor zvonuri recente, apărute în această lună. Până când vom vedea acel telefon însă, cele două companii au anunțat că vor oferi o nouă variantă de culoare a lui Find X3 Pro, flagship-ul actual al Oppo, lansat în urmă cu câteva luni.

Noul panou de pe spate al telefonului vine cu un finisaj argintiu cu piele neagră, un omagiu adus design-ului lui Kodak 35, unul dintre cele mai celebre aparate foto ale companiei americane. Nu va fi o versiune Plus sau alt apelativ care să sugereze un upgrade, deoarece un sticker de pe spatele telefonului indică modelul PEEM00, același pe care îl are și Find X3 Pro în versiunea originală.

În lumea smartphone-urilor există deja câteva parteneriate remarcabile între producători de telefoane și cei de camere foto, rezultatul acestora fiind de obicei dispozitive cu un focus mare pe ansamblul de cameră. Printre acestea cele mai celebre sunt parteneriatul dintre Huawei și Leica, cel dintre vivo sau Sony și Zeiss și recent anunțatul parteneriat dintre OnePlus și Hasselblad. Astfel, colaborarea dintre Oppo și Kodak pare un pas normal pentru ambele companii.

The post Oppo lansează o ediție limitată a lui Find X3 Pro, în colaborare cu Kodak appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.