Ikea intră pe piața de gaming cu o nouă gamă de produse


septembrie 17 16:09 2021

Stire IT din Comunicatii: Ikea intră pe piața de gaming cu o nouă gamă de produse

Începând cu luna octobmrie, Ikea va intra pe piața de produse de gaming cu o gamă nouă de produse care cuprinde scaune, birouri sau accesorii care să se potrivească cu restul setup-ului tău.

De asemenea, anumite produse noi care vor ajunge pe rafturile rtailerului de mobilă vor fi realizate în colaborare cu ASUS, prin intermediul diviziei Republic of Gamers (ROG).

Diversitatea produselor variază de la suporturi de căni sau pahare care pornesc de la prețuri destul de mici, 10-12 dolari, scaune de gaming cu prețuri cuprinse între 69 și 349 dolari sau chiar un birou de gaming care este reglabil electric pe înălțime și pentru care va trebui să scoți din buzunar o sumă destul de piperată, de aproximativ 600 de dolari.

Produsele vor ajunge și în magazinele din România la mijloc de toamnă, ia redacția connect este entuziasmată în mod special de suportul de lemn în formă de mână pentru căștile de gaming. Un alt produs care atrage atenția este lampa hibridă de birou, care se transformă și în suport pentru telefonul tău.

The post Ikea intră pe piața de gaming cu o nouă gamă de produse appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.