Dota 2 The International București: Când se pun în vânzare biletele și cât costă


septembrie 17 14:41 2021

Stire IT din Comunicatii: Dota 2 The International București: Când se pun în vânzare biletele și cât costă

Turneul de Dota 2, The International, care va avea loc la București între 12 și 17 octombrie, a pus România și Capitala ei pe harta evenimentelor importante de gaming din lume. The International va avea loc pe Arena Națională și reprezintă cel mai important turneu de Dota 2 care se organizează la nivel mondial, fiind echivalentul unui adevărat campionat mondial.

Dota 2 The International București: Eveniment offline

Gamerii din toată lumea se vor strânge la București în această toamnă pentru a lua parte la unul dintre primele evenimente de gaming cu spectatori în tribune din ultimii doi ani. Desigur, participarea depinde de regulile aflate în vigoare, peste care se aplică și condiția principală organizatorului: „Toți participanții la eveniment trebuie să fie complet vaccinați și să poarte mască”, după cum este prezentat pe site-ul evenimentului.

Dota 2 The International București: Bani pentru Primărie

Nu este pentru prima dată când România găzduiește un turneu major de esports, Cluj-Napoca fiind gazda DreamHack Open 2015, unul dintre cele patru turnee importante de CS:GO din acel an. De asemenea, Primăria București va primi o sumă de 500.000 de euro din partea Valve, conform declarațiilor oficiale ale primarului Nicușor Dan. Ca o comparație, în cazul concertului Metallica, care a fost organizat pe aceeași arenă, Primăria a perceput o taxă de „doar” 28.000 de euro.

Bucureștiul a profitat de pe urma situației pandemice din Suedia, țară ca a dat un aviz negativ celor de la Valve, care doreau să organizeze competiția la Stockholm. Astfel că Arena Națională va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente internaționale din istoria recentă a Capitalei.

Biletele la The International sunt puse la vânzare sub forma unor pachete pe zile, iar data oficială de la care îți poți cumpăra unul este 22 septembrie, la ora locală 12:00. Acestea pot fi achiziționate de aici.

Prețuri bilete Dota 2 The International București:

  • Pachet „Prima parte a săptămânii” (12-13 octombrie): 249 Lei
  • Pachet „A doua parte a săptămânii” (14-15 octombrie): 249 Lei
  • Finale: 16-17 octombrie: 999 Lei

Dota 2 este poate cel mai popular joc multiplayer din lume, cu o bază de fani imensă, chiar mai mare decât în cazul altor titluri ultra-populare, precum Counter-Strike: Global Offensive sau Valorant sau Fortnite. Acest fapt a atras după sine și cele mai pompoase turnee offline, cu zeci de mii de oameni în public, turnee ce au fost organizate pe unele dintre cele mai celebre stadioane din lume.

The post Dota 2 The International București: Când se pun în vânzare biletele și cât costă appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.