Cum să joci jocuri de PS4 pe PC


septembrie 14 11:27 2021

Stire IT din Comunicatii: Cum să joci jocuri de PS4 pe PC

Veste bună pentru pasionatii de gaming: jocurile de PS4-ul pe care le-ai vândut pentru a îți cumpara cel mai nou PlayStation pot fi accesate si jucate chiar de pe computerul tău. Primul și singurul emulator stabil pentru PS4, Spine, a fost în cele din urmă lansat după ce a fost anunțat inițial acum câțiva ani.

Emulatorul a fost anunțat într-un videoclip YouTube din 2019, ceea ce înseamnă că a fost nevoie de aproximativ 2 ani pentru a fi lansat în cele din urmă publicului.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, deși Spine poate rula jocuri PS4, s-ar putea să nu poată gestiona chiar tot, în special titlurile Triple A. În schimb, se pare că vorbim mai degrabă un emulator pentru jocurile independente care nu sunt la fel de complexe. Așa că, dacă sperai să te poți juca God of War sau Uncharted s-ar putea să fii totuși dezamăgit.

The post Cum să joci jocuri de PS4 pe PC appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.