Apple va repara gratuit iPhone-urile 12 care nu au sunet


august 31 11:28 2021

Stire IT din Comunicatii: Apple va repara gratuit iPhone-urile 12 care nu au sunet

Toate telefoanele vin cu propriile probleme pe care controlul calității ar fi trebuit să le identifice dinainte ca acestea să fie puse in circulație. Cu toate astea, acest lucru nu se întamplă mereu și o mulțime de probleme apar, iar pentru ele se caută rezolvări continue. Este și cazul cu iPhone 12, unde un număr destul de mare de utilizatori se confruntă cu probleme de sunet.

Apple a lansat de atunci un program de reparații care vizează iPhone 12. Potrivit companiei, „Apple a stabilit că un procent foarte mic de dispozitive iPhone 12 și iPhone 12 Pro pot prezenta probleme de sunet din cauza unei componente. Dispozitivele afectate au fost fabricate între octombrie 2020 și aprilie 2021. ”

Nu precizează câte dispozitive sunt în joc, dar trebuie să fie vorba de un număr semnificativ având în vedere faptul ca au luat în considerare lansarea unui astfel de program. Acest lucru pare să afecteze numai dispozitivele iPhone 12 și iPhone 12 Pro, ceea ce înseamnă că iPhone 12 mini și iPhone 12 Pro Max nu ar trebui să aibă probleme.

Reparațiile vor fi gratuite și tot ce trebuie să facă utilizatorii este să-și trimită dispozitivele la un atelier de reparații autorizat (sau înapoi la Apple).

The post Apple va repara gratuit iPhone-urile 12 care nu au sunet appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.