PlayStation 5 devine cea mai vândută consolă de la Sony: A depășit 10 milioane de  unități vândute


iulie 30 17:11 2021

Stire IT din Comunicatii: PlayStation 5 devine cea mai vândută consolă de la Sony: A depășit 10 milioane de  unități vândute

Sony Interactive Entertainment a postat un articol pe blogul companiei, dezvăluind o etapă cheie în evoluția PS5. Producătorul a vândut 10 milioane de console PlayStation 5 în întreaga lume de la lansarea din noiembrie, devenind cea mai bine vândută consolă din istoria companiei. 

PlayStation 5 devine cea mai bine vândută consolă Sony și depășește 10 milioane de unități comercializate

Anunțul a fost făcut de Veronica Rodgers, vicepreședinte senior pentru vânzări globale și operațiuni comerciale. Ea a subliniat că succesul a fost obținut datorită „inovațiilor uimitoare“, cum ar fi SSD-ul „fulgerător”, audio 3D captivant și controllerul dinamic DualSense.

Compania ar fi putut atinge borna de vânzări și mai repede, dar nu a existat suficientă ofertă în primele luni de disponibilitate. PS5 este aproape de a obține și alte succese odată cu lansarea titlurilor exclusive precum God of War, Gran Turismo 7 sau Horizon Forbidden West. Există, de asemenea, alte jocuri extrem de așteptate, cum ar fi Far Cry 6 și Battlefield 2042.

The post PlayStation 5 devine cea mai vândută consolă de la Sony: A depășit 10 milioane de  unități vândute appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.