Motorola lucrează la gama Edge 20, care se pare că include Edge 20, Edge 20 Pro și Edge 20 Lite. Specificații si caracteristici


iulie 26 06:16 2021

Stire IT din Comunicatii: Motorola lucrează la gama Edge 20, care se pare că include Edge 20, Edge 20 Pro și Edge 20 Lite. Specificații si caracteristici

Motorola lucrează la gama Edge 20, care se pare că include Edge 20, Edge 20 Pro și Edge 20 Lite. Primele două au fost văzute pe site-ul TENAA la începutul acestei luni, cu fotografiile și câteva specificații. Și astăzi, au apărut versiunile globale ale variantei Motorola Edge 20, oferindu-ne cea mai bună privire de până acum la smartphone.

Motorola Edge 20 internațional este construit în jurul unui ecran de 6,7 inci, înconjurat de cadre subțiri pe partea stângă și dreaptă.

Ecranul are rezoluție FullHD +, rată de reîmprospătare de 120Hz și o gaură de perforare care găzduiește un shooter selfie de 32MP. În spate, avem o configurație triplă a camerei, formată din unități de 108MP, 16MP și 8MP. Zvonurile anterioare susțineau că unitatea de 16MP va folosi un obiectiv ultra larg, în timp ce camera de 8MP va utiliza un teleobiectiv și va avea un zoom de 3x.

foto via @gsmarena.com

În partea de jos a Edge 20 este un port USB-C flancat de un difuzor, microfon și un slot pentru cartela SIM, cu partea superioară care conține microfonul secundar. Smartphone-ul nu are mufă pentru căști de 3,5 mm, deci va trebui să vă bazați pe căștile fără fir dacă doriți să ascultați muzică atunci când încărcați smartphone-ul.

Motorola Edge 20 va avea Snapdragon 778G SoC la cârmă cu 6/8 GB RAM și 128/256 GB stocare. Are o grosime de 8,9 mm, iar alimentarea întregului pachet va fi o baterie de 4.000 mAh.

The post Motorola lucrează la gama Edge 20, care se pare că include Edge 20, Edge 20 Pro și Edge 20 Lite. Specificații si caracteristici appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.