Instagram va crea un Widget pentru utilizatorii cu mai multe conturi


iulie 21 12:04 2021

Stire IT din Comunicatii: Instagram va crea un Widget pentru utilizatorii cu mai multe conturi

Cu iOS 14, Apple a introdus în cele din urmă suport pentru widget-uri care pot fi plasate pe ecranul de pornire. Acest lucru a dus la multe aplicații care profită de acest lucru și se pare că Instagram planifică ceva și pentru utilizatorii iOS. Acest lucru este potrivit dezvoltatorului Alessandro Paluzzi, care a distribuit capturi de ecran pe contul său de Twitter.

Potrivit lui Paluzzi, se pare că acest widget viitor va ajuta utilizatorii cu mai multe conturi Instagram. În acest moment, Instagram permite utilizatorilor să aibă mai multe conturi și pot comuta între ele în cadrul aplicației. Cu toate acestea, problema este că, dacă ați dori să vă întoarceți înapoi, ar trebui să parcurgeți din nou întregul proces.

Cu toate acestea, pe baza capturilor de ecran, acest widget ar pune, în esență, conturile în widgeturi ca pictograme care se pot atinge. Deși nu putem fi 100% siguri de modul în care funcționează, ne-ar sugera că, dacă doriți să treceți la un cont diferit, trebuie doar să atingeți pictograma și aceasta se va deschide către acel cont.

Pare interesant, dar este mai mult orientat către utilizatorii care au mai multe conturi.

The post Instagram va crea un Widget pentru utilizatorii cu mai multe conturi appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.