Apple planifică o gamă completă cu 5G pentru 2022, inclusiv modelul SE


iulie 23 11:11 2021

Stire IT din Comunicatii: Apple planifică o gamă completă cu 5G pentru 2022, inclusiv modelul SE

Anul trecut, Apple a introdus prima sa linie de telefoane 5G, iar această tendință va fi păstrată și la modelele sale viitoare. Nikkei Asia raportează că gama de iPhone de anul viitor va fi alcătuită numai din modele 5G, inclusiv un iPhone SE entry-level reproiectat cu chipset A15 și conectivitate 5G.

Cel mai probabil, dispozitivul își va păstra panoul LCD de 4,7 inci și va dispune de același șasiu în stil iPhone 8. Acesta va fi lansat în prima jumătate a anului 2022.

De asemenea, este de așteptat ca Apple să renunțe la iPhone Mini până în 2022, care a avut vânzări dezamăgitoare pe tot parcursul anului trecut.

Privind în gama de iPhone 2021, Nikkei Asia raportează că Apple ar putea veni pe piață cu un model non-Pro de 6,7 inci mai accesibil. În plus, în a doua jumătate a anului 2021, Apple va lansa noi MacBook-uri Pro și AirPods.

The post Apple planifică o gamă completă cu 5G pentru 2022, inclusiv modelul SE appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.