Opțiunea de a vedea clipuri picture-in-picture pe YouTube, disponibilă în curând gratuit pe iOS


iunie 22 14:53 2021

Stire IT din Comunicatii: Opțiunea de a vedea clipuri picture-in-picture pe YouTube, disponibilă în curând gratuit pe iOS

Odată cu iOS 14, Apple anunța una dintre funcțiile de care utilizatorii de pe Android se bucurau de ceva timp, anume aceea de a putea vedea clipuri de pe YouTube în format picture-in-picture. Pe sistemul de operare al celor de la Apple, funcția a fost testată o perioadă, însă a fost destul de repede înlăturată de YouTube, deoarece era menită doar utilizatorilor de YouTube Premium.

Se pare că YouTube va face în curând această funcție gratuită, devenind disponibilă atât pentru utilizatorii Premium, cât și pentru cei non-Premium. Din nefericire însă, modificarea se va produce doar pe teritoriul Statelor Unite, astfel că în Europa modul picture-in-picture va rămâne în continuare blocat pentru cei care nu vor să plătească cei 26 de lei/lună.

Într-un comunicat oferit celor de la MacRumors, un reprezentat al YouTube spune că „Picture-in-Picture (PiP) permite utilizatorilor să vadă clipuri pe YouTube într-un mini-player care poate rula în afara aplicației, în timp ce faci alte lucruri pe dispozitivul mobil. Vom începe să lansăm PiP pentru membrii YouTube Premium de pe iOS, și vrem să oferim această funcție tuturor utilizatorilor de pe iOS din SUA”.

The post Opțiunea de a vedea clipuri picture-in-picture pe YouTube, disponibilă în curând gratuit pe iOS appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.