Noutățile SmartThings de la Samsung ar putea să facă aplicația mult mai viabilă


iunie 09 11:57 2021

Stire IT din Comunicatii: Noutățile SmartThings de la Samsung ar putea să facă aplicația mult mai viabilă

SmartThings este considerată de mulți utilizatori inferioară în comparație cu platformele rivale de casă inteligentă de la Apple și Google, însă Samsung crede că poate schimba această opinie, odată cu noile modificări ale aplicației. După cum remarcă Android Central, compania a introdus o interfață SmartThings nouă pe Android (cea pentru iOS va veni în curând), care are rolul de a oferi un motiv în plus de a alege SmartThings față de alte rivale.

Samsung spune despre noua aplicație SmartThings că ar fi mai rapidă și mai simplă, împărțită în cinci secțiuni: Favorite, Dispozitive, Viață (pentru descoperirea serviciilor), Automatizări și Meniu. Astfel, spre exemplu dacă pornești întotdeauna luminile sufrageriei și televizorul când ajungi acasă, Samsung spune că de acum îți va fi mai ușor să creezi o rutină și să faci acest lucru.

Noua interfață a SmartThings vine la puțin timp după ce Samsung a introdus o experiență similară pe laptop-urile sale Galaxy Books și pe alte PC-uri cu Windows prin aplicația SmartThings creată pentru Windows.

Noua actualizare te poate dezamăgi puțin, dacă ești obișnuit cu interfața SmartThings anterioară. Cu toate acestea, pare, de asemenea, mult mai ușor de înțeles la o primă privire, iar asta ar putea să o facă o alternativă viabilă dacă ești fie frustrat de concurență, fie vrei să încerci platforma construită de Samsung, având deja un telefon Galaxy.

The post Noutățile SmartThings de la Samsung ar putea să facă aplicația mult mai viabilă appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.