Lansarea Samsung Galaxy S21 FE a fost amânată pentru octombrie


iunie 27 21:42 2021

Stire IT din Comunicatii: Lansarea Samsung Galaxy S21 FE a fost amânată pentru octombrie

Samsung se numără printre companiile afectate de lipsa de chipset-uri, iar smartphone-ul Galaxy S21 FE este ultima victimă. La începutul acestei luni, Samsung a negat zvonurile despre sosirea târzie a telefonului, deși compania nu s-a părut încrezătoare în declarația sa.

Astăzi sosește un nou raport din Coreea de Sud, care dezvăluie că lansarea a fost amânată de la începutul lunii august până în octombrie și va fi disponibilă în mod limitat.

Samsung Galaxy S21 FE, așteptat să fie un flagship mai accesibil, nu va fi lansat în Coreea de Sud sau Japonia. Va apărea inițial doar în Statele Unite și Europa.

Informatorii din industrie au dezvăluit că Samsung a considerat oprirea totală a producției, dar datorită popularității seriei FE, producătorul coreean a decis să meargă pentru o cantitate limitată. Compania a fost citată că această direcție este doar una dintre multele luate în considerare și nimic nu este încă definitiv.

Blocajul de chipset este o problemă majoră care a afectat și seria Galaxy Note, care va vedea un nou telefon doar în 2022.

The post Lansarea Samsung Galaxy S21 FE a fost amânată pentru octombrie appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.