Facebook ar putea dezvolta un ceas inteligent cu un afișaj detașabil


iunie 11 09:58 2021

Stire IT din Comunicatii: Facebook ar putea dezvolta un ceas inteligent cu un afișaj detașabil

Facebook a fost în mare parte o companie de software și servicii, dar se pare că încă nu au terminat cu ambițiile lor hardware, deoarece, potrivit unui raport al The Verge, Facebook lucrează aparent la un ceas inteligent care ar putea debuta vara viitoare și ar putea avea un design interesant.

Acest lucru se datorează faptului că, potrivit raportului, ceasul inteligent Facebook ar putea veni de fapt cu un afișaj detașabil cu două camere încorporate, ceea ce înseamnă că, pe lângă faptul că este un ceas inteligent, Facebook are în vedere utilizatorii care folosesc ceasul inteligent ca un fel de instrument de fotografie sau poate chiar un fel de configurare improvizată a apelurilor video. La urma urmei, compania și-a lansat sistemul de videoconferință Portal, deci acest lucru nu pare a fi o întindere a imaginației.

În ceea ce privește camerele, cea din față se spune că este utilizată în principal pentru apeluri video, în timp ce cea din spate va fi capabilă să capteze imagini de 1080p. Se spune, de asemenea, că Facebook discută cu alte companii pentru a ajuta la crearea accesoriilor pentru ceas atunci când este detașat, cum ar fi poate o modalitate de a-l atașa la un rucsac.

Facebook a încercat în trecut hardware-ul atunci când a colaborat cu HTC pe un telefon Facebook. De atunci, compania s-a extins la alte produse precum căștile VR și sistemul său de portal. Nu suntem siguri de cât de bine ar fi primit un ceas inteligent Facebook, așa că va trebui să așteptăm și să vedem.

The post Facebook ar putea dezvolta un ceas inteligent cu un afișaj detașabil appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.