BenQ lansează W1800i, un nou proiector smart 4K cu Android TV


iunie 23 12:29 2021

Stire IT din Comunicatii: BenQ lansează W1800i, un nou proiector smart 4K cu Android TV

BenQ anunţă lansarea proiectorului Smart Home Cinema W1800i, un nou model ce oferă acoperire 100% Rec.709 şi suport Android TV. Proiectorul True 4K HDR oferă o experienţă cinematografică ce păstrează viziunea regizorală în ceea ce priveşte precizia culorilor și oferă acces rapid la tot conţinutul care poate fi găsit pe Google Play, precum şi posibilitatea unei proiecţii fără fir.

Proiectorul beneficiază de tehnologie CinematicColor, precum şi de luminozitate de 2000 ANSI Lumeni.  Aceasta face ca modelul W1800i să poată fi utilizat atât pentru camerele de zi, cât şi pentru sălile de cinema mai întunecate. În plus, modul Filmmaker păstrează cadenţa de mişcare, culoarea cinematografică, gama dinamică şi luminozitatea gândită de regizori pentru marele ecran.

W1800i garantează o acoperire de 100% a Rec. 709. Fiecare proiector este testat şi reglat din fabrică, asigurând o precizie a culorii de nivelul Delta E≤3.

Proiectorul BenQ W1800i este prevăzut cu Android TV certificat de Google. Astfel, ai parte de acces instant la tot conţinutul de pe Google Play Store, inclusiv serii TV, filme, sporturi şi jocuri, fără a mai fi nevoie să te conectezi cu un cablu. De asemenea, există posibilitatea de conectare instantanee la Amazon Prime Video şi Disney+. Distribuirea pe mai multe platforme le permite utilizatorilor să transmită conţinut video fără fir de pe orice dispozitiv direct la proiector.

Conceput cu un design modern, compact, W1800i este o opţiune excelentă de upgrade, oferind funcţii intuitive, precum zoom mare de 1,3X, corecţie keystone 2D şi reglarea rotației imaginii.

Proiectorul va fi disponibil începând cu luna iulie.

The post BenQ lansează W1800i, un nou proiector smart 4K cu Android TV appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.