Apple ar putea începe în curând să vândă iPhone-uri la magazinele LG din Coreea


iunie 18 07:19 2021

Stire IT din Comunicatii: Apple ar putea începe în curând să vândă iPhone-uri la magazinele LG din Coreea

În timp ce Apple și LG sunt parteneri pentru anumite aspecte ale afacerii, sunt și rivali. Ambele companii creează produse concurente, de la dispozitive precum laptopuri la smartphone-uri. Cu toate acestea, LG a anunțat la începutul acestui an că va ieși de pe piața smartphone-urilor și că Apple ar putea căuta să se implice în unele bunuri imobiliare.

Potrivit unui raport al Business Korea, aceștia susțin că atât Apple, cât și LG sunt în prezent în discuții în care Apple ar putea căuta să folosească o parte din spațiul magazinului LG pentru a vinde iPhone-uri, iPad-uri și Apple Watches în Coreea. Pentru cei care nu știu, LG are mai multe magazine în Coreea, cunoscute și sub denumirea de LG Best Shops.

Raportul susține că ambele companii sunt în discuție în care, din moment ce LG nu mai vinde telefoane, poate ar putea folosi o parte din spațiul respectiv pentru a-și vinde propriile produse. Întrucât nu s-a decis încă nimic, s-a sugerat că acest lucru s-ar putea întâmpla în câteva moduri diferite. Unul, în cazul în care Apple închiriază un colț al magazinului și îl utilizează cu proprii angajați sau, în al doilea rând, angajații LG Best LG ar putea ajuta la gestionarea lucrurilor.

De asemenea, afirmă că Apple dorește să-și vândă MacBook-urile la un moment dat, dar din moment ce LG este încă în domeniul laptopurilor, acesta este un punct de dispută.

The post Apple ar putea începe în curând să vândă iPhone-uri la magazinele LG din Coreea appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.