Unul dintre cele mai populare telefoane de la Samsung nu va mai primi update-uri software

mai 04 14:43 2021

Stire IT din Comunicatii: Unul dintre cele mai populare telefoane de la Samsung nu va mai primi update-uri software

Fiind o practică obișnuită a marilor producători, pentru a te convinge să cumperi cele mai noi telefoane, mai ales de pe segmentul de flagship-uri, oprirea actualizărilor software lovește din nou, de această dată la Samsung. Samsung Galaxy S8 a fost unul dintre cele mai populare telefoane din gama producătorului sud-coreean și per total, din deceniului trecut.

Însă Samsung oprește în mod oficial actualizările software pentru terminalul care a avut un cuvânt important de zis în istoria producătorului. Asta înseamnă că cei care încă dețin acest telefon, dar și pe fratele său mai mare S8+, vor trebui să se mulțumească cu versiunea actuală a sistemului de operare. Însă problemele acestora nu vor începe chiar imediat.

În prezent, telefoanele S8 și S8+ încă rulează mai mult decât decent ca experiență de utilizare și probabil vor mai trece 1-2 ani până să intervină problemele de software, din cauza lipsei unei actualizări a acestuia. Samsung Galaxy S8 a împlinit în 2021 patru ani de la data lansării acestuia, la începutul lui 2017.

Din acest moment, cele mai vechi flagship-uri de la Samsung care primesc încă update-uri de securitate sunt Galaxy S9 și galaxy S9+, care încă au parte de actualizări de securitate. Cel mai probabil, acestea vor fi oprite în cursul anului viitor.

The post Unul dintre cele mai populare telefoane de la Samsung nu va mai primi update-uri software appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.