Twitter aducd imagini mai mari și controlul decupării imaginilor pe iOS și Android


mai 07 08:18 2021

Stire IT din Comunicatii: Twitter aducd imagini mai mari și controlul decupării imaginilor pe iOS și Android

Twitter tocmai a făcut o schimbare în modul în care afișează imagini care au sărbătorit artiști vizuali pe rețeaua socială. În martie, Twitter a lansat un test limitat de imagini mai mari, decupate în feedurile utilizatorilor. Acum, aceste teste au fost declarate un succes și a îmbunătățit experiența de partajare a imaginilor pentru toată lumea.

Acest conținut este găzduit de o terță parte. Pentru a-l vizualiza, trebuie să actualizezi preferințele de confidențialitate. Pe Twitter pentru Android sau iOS, imaginile standard ale raportului de aspect (16: 9 și 4: 3) vor fi afișate acum complet, fără nicio decupare. În loc să parieze pe modul în care o imagine va apărea în cronologie – și ar putea distruge o glumă de altfel grozavă – imaginile vor arăta la fel ca atunci când le-ai filmat.

Noul sistem Twitter va arăta oricui împărtășește o imagine, o previzualizare a felului în care va arăta înainte de a intra în direct în cronologie, rezolvând preocupările anterioare în legătură cu decuparea algoritmică a Twitter

„Lansarea de astăzi este un rezultat direct al feedback-ului pe care ni l-au împărtășit anul trecut, că modul în care algoritmul nostru a decupat imaginile nu a fost echitabil”, a spus purtătorul de cuvânt al Twitter, Lauren Alexander. Noul mod de prezentare a imaginilor scade dependența platformei de decuparea automată a imaginilor bazată pe învățarea automată.

Imaginile super înalte sau largi vor primi totuși o variantă centrată, dar Twitter spune că funcționează pentru a îmbunătăți acest lucru, împreună cu alte aspecte ale modului în care media vizuală este afișată în cronologie. Pentru artiștii vizuali precum fotografii care își promovează munca pe Twitter, aceasta este de fapt o veste destul de mare.

The post Twitter aducd imagini mai mari și controlul decupării imaginilor pe iOS și Android appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.