TP-Link a prezentat noi dispozitive smart pentru casă. Au lansat noi camere Kasa și prize inteligente


mai 15 17:04 2021

Stire IT din Comunicatii: TP-Link a prezentat noi dispozitive smart pentru casă. Au lansat noi camere Kasa și prize inteligente

Se pare că fiecare companie de tehnologie vrea să participe la jocul inteligent de acasă, dar puțini o fac la fel de bine ca TP-Link. Linia sa de gadgeturi Kasa este în continuă creștere, cu nenumărate prize inteligente, becuri, comutatoare și multe altele. TP-Link are o selecție complet nouă de camere și prize economice, dacă dorești să faci casa mai avansată anul acesta.

Noile camere Kasa Spot continuă să urmărească piața de securitate low-cost dominată în prezent de Wyze. Deși nici KC400 și nici KC410S echipate cu pan-and-tilt nu sunt la fel de ieftine ca cea mai recentă Wyze Cam v3, ambele sunt disponibile pentru mai puțin de 50 USD. Kasa Spot oferă înregistrare 24/7 cu rezoluție 2K, viziune nocturnă, audio bidirecțional și un slot pentru card microSD pentru înregistrare locală, totul la doar 44,99 USD. Kasa Spot Pan Tilt, care a fost prezentat pentru prima dată la CES anul acesta, adaugă urmărirea mișcării, modul de patrulare și viziune nocturnă echipată cu culori pentru doar 49,99 USD.

foto via @androidpolice.com

În timp ce prizele inteligente s-ar putea să nu fie la fel de interesante precum camerele de supraveghere, numai prețurile fac din acestea un produs obligatoriu. Kasa Smart Wi-Fi Mini Plug (EP10) este conceput pentru a împiedica blocarea prizelor învecinate și include suport pentru Alexa și Google Assistant. Prețurile încep de la doar 12,99 USD pentru o singură mufă, dar poți lua un pachet de două pentru 16,99 USD sau un pachet de patru pentru 29,99 USD pentru a vă răspândi în casă. Între timp, Kasa Smart Outdoor Plug (EP40) este similar cu KP400 pe care l-am analizat acum doi ani, cu două prize și rezistență la intemperii IP64 pentru doar 25 USD.

The post TP-Link a prezentat noi dispozitive smart pentru casă. Au lansat noi camere Kasa și prize inteligente appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.