Lenovo pregătește o tabletă cu HDMI, ce va putea fi folosită ca monitor portabil


mai 06 12:31 2021

Stire IT din Comunicatii: Lenovo pregătește o tabletă cu HDMI, ce va putea fi folosită ca monitor portabil

Piața tabletelor cu Android este dominată de câțiva producători, printre cei mai celebri pe meleagurile locale fiind Samsung și Huawei. Lenovo este însă unul dintre cei care încearcă cel mai des să inoveze și să surprindă cu noi integrări în acest segment. Spre exemplu, Lenovo a prezentat la un moment dat o tabletă care se putea transforma într-un Amazon Echo Show, sau una care se putea agăța pe pereți sau în bucătărie.

Se pare că producătorul chinez continuă acest trend, și va prezenta în curând o tabletă care are un HDMI out, dar și un HDMI input, pentru a putea fi utilizată ca monitor portabil.

Zvonurile despre un astfel de device au început să circule încă de anul trecut, fiind poreclit atunci „Yoga X”. Deși nu se știau prea multe lucruri, se credea de atunci că acesta ar urma să acționeze ca un al doilea monitor, sau, după spusele celor de la Lenovo, ca un monitor principal pentru un Nintendo Switch, consola portabilă de jocuri.

O postare pe rețeaua socială Weibo a contului Lenovo YOGA arată cum ar funcționa această sugestie, cu un Nintendo Switch conectat la ceea ce arată ca un display portabil și se pare că ar fi chiar tableta Yoga X (de altfel, din punct de vedere al designului, aceasta seamănă cu o tabletă Yoga).

Lenovo ar urma să lanseze în curând noi tablete, segment de produse care a cunoscut o renaștere grație pandemiei. Gaming-ul pe dispozitive mobile este și el din ce în ce mai răspândit, cu produse realizate special pentru cei care vor să se joace de oriunde și oricând (cum este, spre exemplu, xCloud al celor de la Microsoft).

The post Lenovo pregătește o tabletă cu HDMI, ce va putea fi folosită ca monitor portabil appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.