Gama iPhone 13 Pro pare să aibă ecrane de 120Hz. Când vor fi lansate următoarele modele iPhone


mai 05 04:25 2021

Stire IT din Comunicatii: Gama iPhone 13 Pro pare să aibă ecrane de 120Hz. Când vor fi lansate următoarele modele iPhone

S-a zvonit în mod repetat că unele modele din gama iPhone 13 vor avea ecrane de 120Hz, iar acum există și mai multe dovezi că aceste afișaje cu rată de reîmprospătare ridicată sunt destinate iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Potrivit unui raport al TheElec, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max sunt setate să prezinte afișaje LTPO AMOLED 120Hz care vor fi realizate exclusiv de divizia Samsung Display. În plus, Samsung Electro-Mechanics pare să furnizeze plăci de circuite imprimate flexibile rigide (RFPCB) în noile dispozitive iPhone.

RFPCB-urile sunt mai scumpe decât FPCB-urile tradiționale, iar acestea sunt utilizate pentru a conecta ecranele OLED la placa internă principală. RFPCB-urile sunt rigide, dar pot fi în continuare pliate, ceea ce înseamnă că pot fi implementate modele mai sofisticate. Samsung Display va furniza aparent 110 milioane de afișaje pentru iPhone în acest an, cu alte 50 de milioane de la LG Display și 9 milioane de la BOE – probabil că acestea din urmă furnizează doar ecrane de 60Hz pentru iPhone 13 și iPhone 13 Mini.

Samsung Electro-Mechanics pare să închidă afacerea, deoarece nu a obținut suficiente profituri în ultimii ani. Acesta a furnizat plăci pentru iPhone 12 anul trecut și se pare că o va face din nou pentru iPhone 13, dar s-ar putea să renunțe la afacere după aceea, potrivit acestui raport. Ne așteptăm ca data lansării iPhone 13 să fie stabilită pentru septembrie 2021, dar aceasta poate fi supusă modificărilor, având în vedere pandemia Covid-19. În ultimii 10 ani, Apple și-a prezentat în mod constant telefoanele emblematice la un eveniment de la începutul lunii septembrie și a lansat telefoanele 10 zile mai târziu. Toate acestea s-au schimbat în 2020, din cauza pandemiei, iar telefoanele au fost întârziate.

The post Gama iPhone 13 Pro pare să aibă ecrane de 120Hz. Când vor fi lansate următoarele modele iPhone appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.