Foxconn raportează că lipsa componentelor se va extinde până în 2022


mai 15 13:01 2021

Stire IT din Comunicatii: Foxconn raportează că lipsa componentelor se va extinde până în 2022

Foxconn se așteaptă ca lipsa componentelor existente să se înrăutățească pentru restul anului 2021 și, în cele din urmă, va avea impact asupra giganților din domeniul electronicelor de consum, cum ar fi Apple și Samsung, unele părți minimizând deja comenzile în 2022.

Partenerul de asamblare Apple și producătorul de iPhone Foxconn au realizat venituri de 1 miliard de dolari în al doilea trimestru al anului 2021. În ciuda faptului că a depășit estimările analiștilor, compania se așteaptă la o încetinire din cauza lipsei de piese care afectează întreaga industrie.

Potrivit unui raport al Bloomberg, compania se așteaptă ca lipsa să se extindă până în al doilea trimestru al anului 2022, deși nu va avea un impact asupra afacerii sale mai mare de 10%. Președintele Foxconn, Young Liu, a declarat că lipsa componentelor va fi mai gravă în al doilea trimestru decât în ​​primul trimestru.

Aceste deficiențe parțiale au fost cauzate, parțial, din cauza problemelor COVID în fabricile cheie situate în India. Un raport anterior a spus că producția de iPhone 12 în India a fost redusă cu până la 50% după ce muncitorii infectați au părăsit fabrica.

Raportul Foxconn reflectă alte rapoarte din industria semiconductoarelor. Companiile indică cererea consumatorilor de tehnologie în timpul pandemiei și lipsa materialelor pentru probleme legate de lanțul de aprovizionare.

Apple pare să fi fost neafectat din cauza lanțului său divers de aprovizionare, dar alți producători de smartphone-uri nu au fost atât de norocoși. Probabil că Samsung a trebuit să-și anuleze Galaxy Note 2021 din cauza lipsei continue de chipset-uri.

The post Foxconn raportează că lipsa componentelor se va extinde până în 2022 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.