Bungie pornește accidental jocul Destiny 2 cu câteva luni mai devreme


mai 13 07:35 2021

Stire IT din Comunicatii: Bungie pornește accidental jocul Destiny 2 cu câteva luni mai devreme

Unii jucători Destiny 2 s-au putut juca cu oameni de pe alte platforme după ce dezvoltatorul Bungie a activat din greșeală funcția. Bungie a spus anterior despre crossplay că va avea loc în toamna anului 2021 pentru fiecare platformă pe care este disponibil jocul, inclusiv PC, PS4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S și Google Stadia.

Tom Warren de la Verge a observat că funcția de jocuri încrucișate a devenit activă și a putut încărca un joc cu jucători atât pe PC, cât și pe Stadia.

Cu toate acestea, managerul comunității Bungie, Cozmo, a confirmat că nu ar trebui să se lanseze încă jocul încrucișat. „Vedem rapoarte conform cărora unii jucători sunt capabili să arunce o privire pe Crossplay”, a scris el într-un tweet. „Încă nu este menit să fie live și nu este reprezentativ pentru întreaga experiență. Vom implementa o soluție pentru eliminarea accesului publicului la sfârșitul acestei săptămâni, dar între timp nu ezitați să participați. ”

Bungie a lansat chiar astăzi cea mai recentă actualizare sezonieră a Destiny 2, Sezonul Splicerului, care aduce gama obișnuită de conținut și activități noi. Este regretabil faptul că jocul încrucișat pare să fi fost o incluziune neintenționată – mai ales dacă ești un jucător Stadia care are nevoie de mai mulți oameni care să se alăture jocurilor tale.

I can confirm Destiny 2 crossplay has been enabled. This is a crucible game between Google Stadia and PC players 👍 pic.twitter.com/muspTba7Aw

— Tom Warren (@tomwarren) May 12, 2021

The post Bungie pornește accidental jocul Destiny 2 cu câteva luni mai devreme appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.