Battlefield 6 va putea fi jucat și pe Xbox One și PlayStation 4


mai 13 14:28 2021

Stire IT din Comunicatii: Battlefield 6 va putea fi jucat și pe Xbox One și PlayStation 4

PlayStation 5 și Xbox Series X s-au lansat deja de mai mult de jumătate de an, astfel că mulți se așteptau ca jocuri precum Battlefield 6, unul dintre cele mai așteptate titluri ale acestui an, să fie lansate exclusiv pe noile console, ținând cont că acestea se vor apropia de un an de existență atunci când jocul celor de la EA își va face apariția.

Situația este însă una complicată, iar lipsa stocurilor pentru noile console nu ajută deloc la ușurarea sa. Deși EA și-ar fi dorit poate ca Battlefield 6 să apară doar pe Series X și PS5, acest lucru nu va putea fi posibil, deoarece ar afecta puternic vânzările jocului. Foarte mulți gameri nu au făcut încă upgrade-ul la noua generație de console, sau sunt în așteptarea revenirii acestora în stocuri suficiente– lucru care nu are încă o dată sigură.

Astfel, EA a asigurat recent că jocul va fi disponibil și pe Xbox One și PlayStation 4, pentru ca cei care încă se joacă pe aceste console să nu fie lăsați deoparte. Această precizare vine la doar câteva săptămâni după ce EA anunța însă că noul Battlefield va oferi o „viziune cu adevărat next-gen” pentru franciza sa.

CEO-ul Andrew Wilson a clarificat însă acele comentarii, spunând că noul Battlefield va oferi „oportunități next-gen, datorită puterii de procesare mai mare a noilor console”.

Battlefield 6 nu are încă o dată de lansare, însă ne așteptăm să vedem în iunie primele imagini și detalii despre titlul care ar putea ajunge pe console și PC în toamnă.

The post Battlefield 6 va putea fi jucat și pe Xbox One și PlayStation 4 appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.