Apple schimbă tehnologia din spatele display-urilor MacBook Pro


mai 04 15:49 2021

Stire IT din Comunicatii: Apple schimbă tehnologia din spatele display-urilor MacBook Pro

O veste bună pentru fanii display-ului Retina de pe MacBook Pro-urile cele mai recente. Apple a decis să schimbe tehnologia din spatele panourilor de ecran și să treacă la mini-LED.

În plus, acestea vor fi cuplate cu cele mai noi procesoare produse intern de Apple, noile M1, CPU-uri ce sunt mai rapide și mai eficiente din punct de vedere energetic față de Intel-urile pe care compania din Cupertino le integra până în prezent.

Deși au răsărit unele probleme de producție a ecranelor mini-LED, mai ales în cazul iPad-urilor Pro anunțate la cel mai recent eveniment, Apple a discutat cu producătorul taiwanez TMST, iar reprezentanții din Asia au dat asigurări că stocurile vor reveni la normal, mai ales în condițiile în care în lunile următoare vor fi anunțate noile laptopouri.

De asemenea, zvonurile indică și către o versiune de 16 inci care să integreze un nou procesor produs tot de Apple. Aparent, producătorul american are deja în plan să lanseze o variantă mai puternică a lui Apple M1, și anume M1X, CPU care va oferi o performanță totală multi-core mai bună, mai ales pentru cei care vor edita video pe noile notebook-uri.

The post Apple schimbă tehnologia din spatele display-urilor MacBook Pro appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.