Wrath of the Druids, primul DLC al Assassin’s Creed Valhalla, a fost amânat


aprilie 15 12:04 2021

Stire IT din Comunicatii: Wrath of the Druids, primul DLC al Assassin’s Creed Valhalla, a fost amânat

Aprilie urma să fie o lună foarte importantă pentru ultimul joc din seria Assassin’s Creed, odată cu lansarea lui Wrath of the Druids, primul DLC pentru Valhalla, programat pentru 29 aprilie. Însă, cu două săptămâni înainte de data lansării, Ubisoft a anunțat că expansiunea va fi amânată.

Vestea bună este însă că această amânare nu este una semnificativă, iar fanii Assassin’s Creed Valhalla nu vor avea mult de așteptat până să intre din nou în pielea lui Eivor. Noua dată de lansare a DLC-ului este 13 mai, iar pentru a motiva amânarea, Ubisoft spune că a avut nevoie de mai mult timp pentru „a livra o experiență completă”.

Mai multe detalii despre motivul exact al amânării ar putea fi aflate în viitor, deoarece Ubisoft spune că lucrează la un articol care să „ofere transparență și detalii despre procesul de dezvoltare”.

Amânările au devenit un lucru normal în perioada pandemiei, fie că vorbim de filme, jocuri sau evenimente, pe măsură ce oamenii au fost nevoiți să lucreze din ce în ce mai mult de-acasă, necesitând în foarte mult cazuri mai mult timp pentru a finaliza proiectele la care lucrau.

Wrath of the Druids este primul DLC al lui Assassin’s Creed Valhalla, și îi va trimite pe jucători în Irlanda, acolo unde vor investiga și cel mai probabil se vor și confrunta cu un cult al druizilor. El va fi urmat de un alt DLC, denumit The Siege of Paris, care te va pune în pielea vikingilor care au asediat Parisul în anii 800.

The post Wrath of the Druids, primul DLC al Assassin’s Creed Valhalla, a fost amânat appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.