Unele telefoane Huawei ar putea trece la Harmony OS 2.0 până în iunie 2021. Seria Huawei P50 a fost amânată până atunci


aprilie 08 19:12 2021

Stire IT din Comunicatii: Unele telefoane Huawei ar putea trece la Harmony OS 2.0 până în iunie 2021. Seria Huawei P50 a fost amânată până atunci

Președintele Huawei al Consumer Business Group a găzduit o prezentare principală TEDx la Shenzhen, China, dezvăluind planurile viitoare pentru divizia companiei de dispozitive mobile și IoT. Dr. Wang Chenglu a confirmat că „multe dispozitive” vor putea trece la Harmony OS 2.0 până în iunie 2021.

Executivul se așteaptă ca 300 de milioane de smartphone-uri, tablete și alte dispozitive IoT să aibă sistemul de operare Harmony până la sfârșitul anului calendaristic.

După anunț, un tipster a distribuit pe forumul fanilor Huawei că seria pilot P50 va fi amânată în iunie, astfel încât să poată deveni pionierul Harmony. Flagship-urile vor fi lansate alături de tableta MatePad Pro 2, care va rula și noul sistem de operare din cutie.

Seria Huawei P50 a fost amânată pentru iunie pentru a fi adaptată la Harmony OS 2.0

foto via @gsmarena.com

Rapoartele anterioare sugerează că dispozitivele Huawei și Honor care sunt pe EMUI 11 și Magic UI 4 pot trece la Harmony OS 2.0. Cu toate acestea, unele surse chineze susțin că va fi doar pentru dispozitivele alimentate de Kirin, ceea ce înseamnă că telefoanele cu chipset-uri Snapdragon sau Mediatek nu vor fi eligibile.

O unitate Honor 9X care testează propriul sistem de operare Huawei este deja pe Beta 3.0, ceea ce înseamnă că producătorul chinez merge puternic odată cu dezvoltarea ecosistemului său intern. Pachetul software este disponibil și pentru dispozitivele P40, Mate 30 și MatePad Pro, dar doar pentru cele din China deocamdată.

The post Unele telefoane Huawei ar putea trece la Harmony OS 2.0 până în iunie 2021. Seria Huawei P50 a fost amânată până atunci appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.