UiPath a fost evaluat la 37 de miliarde de dolari


aprilie 22 03:50 2021

Stire IT din Comunicatii: UiPath a fost evaluat la 37 de miliarde de dolari

Acțiunile UiPath au crescut până la 26% miercuri în timpul debutului public la Bursa de Valori din New York, aducându-și evaluarea la 37 de miliarde de dolari.

Fondată în București, România, startup-ul software-ului de automatizare s-a deschis la 65,50 USD, cu 17% mai mare decât prețul inițial de ofertă publică de 56 USD pe acțiune. Raliul de la UiPath indică cererea tot mai mare pentru astfel de servicii, deoarece mai multe companii își automatizează operațiunile, în special în timpul pandemiei.

„COVID a accelerat adoptarea cloud-ului, ajutând atât noile companii să construiască francize durabile, cât și companiile existente rămânând relevante”, a declarat pentru Insider Dharmesh Thakker, partener general la Battery Ventures.

foto via @businessinsider.com

El a continuat: „Companii precum UIPath, care ajută la automatizarea sarcinilor banale, nu numai că ajută la economiile de bază, dar ajută și companiile să rămână productive într-un mediu hibrid WFH și ajută companiile să se concentreze pe inițiative strategice diferențiate. Fondată în 2005 de fostul executiv Microsoft Daniel Dines și Marius Tirca, UiPath automatizează sarcini de birou banale, repetitive și care consumă mult timp prin inteligență artificială și învățare automată.

„Covid-19 a sporit nevoia critică de automatizare pentru a aborda provocările și a crea valoare în zile și săptămâni, nu luni și ani. Ne-am angajat să lucrăm mai mult pentru a ne ajuta clienții să evolueze, să se transforme și să reușească rapid în noul normal”, Dines a declarat într-o declarație în timpul finanțării din seria E în iulie.

The post UiPath a fost evaluat la 37 de miliarde de dolari appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.