Tim Cook oferă primele detalii despre Apple Car

aprilie 06 15:21 2021

Stire IT din Comunicatii: Tim Cook oferă primele detalii despre Apple Car

Apple Car este unul dintre produsele companiei americane despre care s-a discutat cel mai mult în 2020. Zvonită deja de ani buni, mașina autonomă electrică care va fi dezvoltată de gigantul din Cupertino primește un prim update din partea CEO-ului companiei, Tim Cook, într-un interviu pe care acesta l-a acordat pentru New York Times.

Așa cum era de așteptat, Cook a fost evaziv atunci când a fost întrebat despre statusul proiectului „Titan”, așa cum este denumit intern automobilul, și nu a oferit prea multe detalii despre stadiul în care se află compania cu dezvoltarea acestuia. În schimb, acesta a preferat să se concentreze pe explicarea tehnologiei care va sta la baza acestuia.

„Autonomia, în sine, este o tehnologie de bază. Dacă ne tragem deoparte și ne uităm la esența mașinii, aceasta opereaza ca un robot. Un automobil autonom este un robot. Sunt multe funcții care pot fi dezvoltate pe acest segment și va trebui să așteptăm să vedem cu ce idei va veni Apple”, a declarat Tim Cook, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat publicației din New York.

Deși nu este încă clar la ce ne putem aștepta din partea companiei din California, în ceea ce privește o viitoare mașină electrică autonomă, este clar că ceva se întâmplă în spatele ușilor din campusul Apple Park. Ră mâne de văzut când vom avea și primele detalii oficiale despre proiectul care a atras mai multă atenție în ultimii ani decât unele lansări de iPhone-uri.

The post Tim Cook oferă primele detalii despre Apple Car appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.