Samsung va dezvălui cel mai puternic dispozitiv Galaxy pe 28 aprilie


aprilie 15 08:15 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung va dezvălui cel mai puternic dispozitiv Galaxy pe 28 aprilie

După introducerea Galaxy S21 la începutul acestui an, nu este așteptat ca Samsung să programeze un alt eveniment Unpacked până în această vară. Sud-coreeanul a făcut totuși neașteptatul și a anunțat un alt eveniment Galaxy Unpacked programat să aibă loc pe 28 aprilie.

Ceea ce este interesant este că Samsung susține că „cel mai puternic dispozitiv Galaxy” va fi dezvăluit mai târziu în această lună și, deși credem că există loc de îmbunătățit, considerăm că este cam devreme pentru a lansa un dispozitiv mai bun decât seria Galaxy S21. Ar încurca în mod clar vânzările celor mai recente smartphone-uri emblematice ale Samsung și ar ridica ștacheta și mai sus pentru următorul.

Dacă Samsung nu intenționează să introducă un nou smartphone Galaxy, ce altceva ar putea fi? Potrivit rapoartelor anterioare, Samsung va lansa un laptop Windows 10 cândva în Q3 2021, care va fi echipat cu un chipset Exynos care are o GPU AMD (unitate de procesare grafică).

Rapoartele care datează de la începutul anului 2021 susțin că Samsung ar putea dezvălui puternicul său laptop Windows 10 în a doua jumătate a anului, după anunțul Galaxy Note. Cu toate acestea, următorul Galaxy Note ar putea fi, de fapt, motivul pentru care Samsung a decis să dezvăluie laptopul puțin mai devreme.

Publicitatea a două produse foarte diferite în același timp este nu numai costisitoare, ci mult mai puțin eficientă decât ar fi să ne concentrăm asupra fiecăruia la un moment dat. Evident, nu ar fi o problemă pentru noi dacă Samsung va introduce următorul Galaxy Note mai târziu în această lună, doar că credem că ar putea fi prea devreme pentru asta.

Acestea fiind spuse, următorul eveniment Samsung Unpacked de la Samsung este programat pentru 10 dimineața pe 28 aprilie și va fi transmis în direct pe Samsung.com.

The post Samsung va dezvălui cel mai puternic dispozitiv Galaxy pe 28 aprilie appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.