Samsung lansează o competiție de League of Legends: Wild Rift. Care este premiul cel mare


aprilie 14 14:16 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung lansează o competiție de League of Legends: Wild Rift. Care este premiul cel mare

Platforma Play on with Samsung este locul care reunește acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de acest profil sau diferitele proiecte de conținut ale Samsung, precum și crearea de competiții de gaming proprii. Din această sferă face parte și competiția de League of Legends: Wild Rift.

Competiția de League of Legends: Wild Rift organizată de Samsung are loc între echipe de câte 5 membri, iar doritorii se pot înscrie accesând pagina de campanie aici. Înscrierile se pot face în perioada 8-23 aprilie, pentru persoanele de peste 16 ani. Competiția va avea loc pe data de 25 aprilie, ora exactă urmând a fi comunicată de pagina de Facebook Samsung România.

Samsung oferă celor care nu au o echipă și posibilitatea de a-și găsi ușor coechipieri, printr-un server de Discord dedicat competiției, care poate fi accesat aici.

Fiecare membru al echipei câștigătoare va primi câte un telefon Samsung Galaxy S21+. Mai multe detalii pot fi găsite pe canalele echipei Nexus, Samsung fiind partener al acesteia din 2020.

The post Samsung lansează o competiție de League of Legends: Wild Rift. Care este premiul cel mare appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.