Samsung Galaxy Book și Galaxy Book Pro au fost lansate oficial: Specificații complete


aprilie 28 17:41 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung Galaxy Book și Galaxy Book Pro au fost lansate oficial: Specificații complete

Samsung a prezentat astăzi Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360, o nouă generație de laptop-uri care se bazează pe ecosistemul Galaxy făcut cunoscut mai ales de către dispozitivele mobile ale producătorului sud-coreean.

Ca bază pentru seria Galaxy Book Pro, Samsung a colaborat cu Intel și Microsoft pentru a prezenta o abordare în ceea ce privește laptopurile, în care smartphone-urile și computerele funcționează împreună cu ajutorul sistemelor de operare, fără să fie sacrificată performanța pentru portabilitate.

Samsung Galaxy Book

Noile laptopuri sunt cele mai mobile Galaxy Books de la Samsung, cu Galaxy Book Pro de 13 inci cântărind doar 0,87 kg și măsurând 11,2 mm în ceea ce privește grosimea. Acestea sunt construite având o durabilitate de tip „military grade”, cu aluminiu din seria 6000, același aliaj pe care îl folosesc producătorii din domeniul aerospațial din întreaga lume.

Samsung Galaxy Book Pro

Seria Galaxy Book Pro este alimentată de hardware next-gen, inclusiv un procesor Intel Core de generație a 11-a și grafică Intel Iris Xe. Încă nu sunt detalii despre disponibilitatea pe piața locală a noilor laptopuri produse de Samsung, însă va fi interesant de văzut dacă vor pătrunde și pe acest segment în România.

Samsung Galaxy Book Pro: Specificații

The post Samsung Galaxy Book și Galaxy Book Pro au fost lansate oficial: Specificații complete appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.