Samsung are în vederea realizarea de dispozitive mai ușoare în viitor. A depus un brevet pentru numele Armor Frame


aprilie 20 00:44 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung are în vederea realizarea de dispozitive mai ușoare în viitor. A depus un brevet pentru numele Armor Frame

Samsung a depus un brevet în Coreea de Sud, SUA și Europa pentru numele Armor Frame. Este destinat utilizării pentru smartphone-uri, dar în afară de asta, descrierea nu dezvăluie prea multe.

foto via @gsmarena.com

Unele zvonuri indică un cadru realizat fie din carbon, fie din titan – materiale mai ușoare și mai puternice decât aluminiul standard și, mai important, cele care nu pierd rigiditatea în timp.

Momentul brevetului Armor Frame pare să fie în concordanță cu planurile Samsung de a lansa Galaxy Z Flip2 și Galaxy Z Fold3. Acestea ar putea beneficia cu siguranță de rigiditatea suplimentară și de greutatea redusă. Din nou, brevetele nu ajung întotdeauna la produsele finale, așa că informația nu este aplicabilă 100%.

The post Samsung are în vederea realizarea de dispozitive mai ușoare în viitor. A depus un brevet pentru numele Armor Frame appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.