Razer lansează Orochi V2, un mouse compact pentru gaming. Preț și disponibilitate


aprilie 28 12:21 2021

Stire IT din Comunicatii: Razer lansează Orochi V2, un mouse compact pentru gaming. Preț și disponibilitate

Razer a anunțat Orochi V2, un mouse de gaming wireless, ultra-ușor, de dimensiuni reduse, capabil de până la 900 de ore de utilizare folosind o singură baterie AA. Echipat cu tehnologie wireless Razer HyperSpeed și cu switch-uri mecanice Razer din cea de a doua generație, Orochi V2 îmbină performanța cu un design compact.

Pentru gamerii care utilizează laptopuri și notebookuri, transportul echipamentelor de gaming se dovedește a fi adesea o provocare, spațiul pentru accesorii și periferice fiind de obicei limitat.

Orochi V2 a fost conceput pentru a le oferi jucătorilor un mouse de gaming portabil, performant, dar destul de mic pentru a fi strecurat într-un buzunar sau într-o geantă de transport. Mai mult, tehnologia integrată Razer HyperSpeed permite conectarea lui Razer Orochi V2 și a unei tastaturi wireless la un singur dongle USB, eliberând astfel un port USB pentru a fi utilizat pentru alte dispozitive.

Razer Orochi V2: Design

Cu o greutate de sub 60 de grame (excluzând bateria), designul lui Orochi V2 a fost conceput de inginerii Razer și îmbunătățit utilizând feedback-ul de la utilizatori, în final rezultând un aspect simetric care permite utilizarea lui Orochi V2 într-o varietate de stiluri de prindere.

Marginile rotunjite ale Orochi V2 oferă o aderență solidă pentru mișcări controlate, iar partea superioară este arcuită, asigurând o potrivire bună a palmei.

Razer Orochi V2: Autonomnie

Necesitând o singură baterie AA sau AAA, Razer Orochi V2 beneficiază de un locaș hibrid pentru baterii, ce este poziționat pentru o distribuție echilibrată a greutății.

Orochi V2 are o durată de utilizare continuă de peste 900 de ore în modul Bluetooth, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare alături de dispozitive portabile. În mod alternativ, gamerii pot opta să utilizeze tehnologia Razer HyperSpeed ​​Wireless, pentru o conexiune neîntreruptă, fără lag, de până la 425 de ore.

Orochi V2 utilizează cea de-a doua generație de switch-uri mecanice Razer, care oferă un click precis cu fiecare apăsare. Acestea dispun acum de noi puncte de contact placate cu aur, ce sunt mai puțin predispuse la degradare și au o durată de viață mai mare, de până la 60 de milioane de clickuri.

Razer Orochi V2: Culori

Orochi V2 este disponibil în variantele de culori negru sau alb. Cei care doresc să adauge o notă personală vor putea alege din peste 100 de modele de design prin intermediul Razer Customs. Având la dispoziție mai multe posibilități de personalizare, inclusiv multiple design-uri, stickere și culori, sau chiar modele dedicate unor anumite jocuri, utilizatorii pot personaliza mouse-ul Orochi V2 pentru a se potrivi cu setup-ul lor de gaming.

Razer Orochi V2: Preț și disponibilitate

Razer Orochi V2: 79,99 Euro

Razer Orochi V2 Customs Edition: 99,99 Euro

Razer.com și partenerii retail autorizați: disponibil acum

The post Razer lansează Orochi V2, un mouse compact pentru gaming. Preț și disponibilitate appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.