Propriile chipset-uri 5G ale Xiaomi și Oppo ar putea ajunge anul acesta în telefoane


aprilie 11 10:22 2021

Stire IT din Comunicatii: Propriile chipset-uri 5G ale Xiaomi și Oppo ar putea ajunge anul acesta în telefoane

Potrivit celor mai recente rapoarte din Taiwan, producătorii de smartphone-uri Xiaomi și Oppo lucrează la propriile cipuri 5G personalizate și ar putea fi gata până la sfârșitul anului 2021.

foto via @gsmarena.com

Unisoc, o companie de chipset-uri din Shanghai, lucrează și la SoC cu suport pentru conectivitatea de ultimă generație. După problemele Huawei în care a fost întreruptă aprovizionarea cu cip-uri Kirin, Xiaomi și Oppo vor probabil să își diversifice oferta.

Nici acesta nu este primul chipset Xiaomi intern. În 2017, producătorul a dezvăluit cipul Surge S1, construit pe procesul de 28nm și alimentând smartphone-ul Xiaomi Mi 5c. De atunci, nu am văzut prea multe din divizia de cipuri până la sosirea Surge C1 – un ISP dedicat pentru camera Mi Mix Fold. Sperăm că acest lucru înseamnă că divizia Pinecone a revenit la viață și Xiaomi ar putea urma Samsung, Huawei și Apple în proiectarea propriilor platforme.

 

The post Propriile chipset-uri 5G ale Xiaomi și Oppo ar putea ajunge anul acesta în telefoane appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.