Presupusele schițe ale viitoarei serii iPhone 13 indică dimensiuni mai mari ale camerei


aprilie 17 08:17 2021

Stire IT din Comunicatii: Presupusele schițe ale viitoarei serii iPhone 13 indică dimensiuni mai mari ale camerei

Informațiile și presupusele schițe CAD ale viitoarei serii iPhone 13, distribuite într-un videoclip de la EverythingApplePro, indică faptul că Apple intenționează să facă modulul camerei iPhone din acest an semnificativ mai mare, probabil să facă loc unor senzori mai mari și stabilizator OIS.

Conform CAD-urilor distribuite în videoclip, modulele de cameră ‌iPhone 13‌ mini, Pro și Pro Max vor fi toate un „pătrat perfect”. Dimensional, sistemul de camere ‌iPhone 13‌ Pro Max va ieși cu 0,87 mm mai mult decât actualul iPhone 12 Pro Max. Ca urmare, grosimea totală a corpului va crește, de asemenea, cu 0,25 mm, conform CAD-urilor. Modulul de cameră al ‌iPhone 12 Pro Max‌ va fi cu 3,38 mai înalt și 4,77 mai lat.

foto via @macrumors.com

Pentru ‌iPhone 13‌ mini, CAD arată o configurație diagonală a camerei pentru factorul de formă de 5,4 inci. Măsurătorile specifice din CAD spun despre configurația camerei că va ieși cu 0,99 mm mai mult decât iPhone 12 mini și va avea o lățime cu 3,06 mm mai lungă și o înălțime cu 0,14 mm mai mică. Minicorpul general ‌iPhone 13‌ va avea o grosime de 0,26 mm.

foto via @macrumors.com

Trecând la ‌iPhone 13‌ Pro, modulul camerei în sine va fi cu 3,41 mm mai înalt și cu 4,81 mm mai lat decât actualul iPhone 12 Pro. Carcasa camerei semnificativ mai mari va include un senzor LiDAR mai mare și, deși nu este menționat în videoclipul de astăzi, va include probabil o precizie mai bună pentru colțuri, margini și AR. Pe lângă creșterea dimensiunilor, sistemul de camere pentru 13 Pro va ieși de 3,65 mm, comparativ cu 2,79 mm al actualului high-end ‌iPhone 12 Pro‌.

The post Presupusele schițe ale viitoarei serii iPhone 13 indică dimensiuni mai mari ale camerei appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.