PlayStation 5 doboară un nou record chiar la Xbox „acasă”


aprilie 19 16:06 2021

Stire IT din Comunicatii: PlayStation 5 doboară un nou record chiar la Xbox „acasă”

Poate că unii dintre voi vor spune că PlayStation 5 a avut parte de o lansare ratată sau că organizarea și managementul din spatele acesteia a fost un eșec datorită stocurilor extrem de reduse și a „bișnițarilor”. Aparent, situația este ușor diferită în SUA, acolo unde consola produsă de Sony a doborât deja două recorduri destul de importante.

Chiar în fieful Microsoft, piața de desfacere principală pentru Xbox, PlayStation 5 a reușit să obțină o victorie importantă și să devină consola care se vinde cel mai rapid. Sony a raportat un număr de 7,6 milioane de device-uri vândute până la finalul unii martie.

Nu numai că PS5 se bucură de un număr mare de console vândute în doar câteva luni, dar a reușit să și atragă cele mai mari încasări în timpul acestui proces. De doar 5 luni au avut nevoie cei de la Sony pentru a depăși pragul menționat mai sus, mai ales în contextul actual în care lume trece printr-o criză de cipuri.

De asmenea, industria de gaming din SUA a doborât ți ea câteva recorduri importante în ultiumul an, în contexul pandemiei de COVID-19. Aceasta a crescut cu 47% mai mult în 2020 decât în 2019, ajungând la vânzări hardware totale de 680 de milioane de dolari.

The post PlayStation 5 doboară un nou record chiar la Xbox „acasă” appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.